Naar Home

Contact opnemen

U wilt zo snel mogelijk een betrouwbaar antwoord op uw vraag. Via 'Vraag en antwoord' kunt u op de meeste vragen zelf het antwoord vinden. Komt u er niet uit? Onze medewerkers helpen u graag verder.

In verband met Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april gesloten.

Vragen voor andere organisaties

Soms moet u voor uw vraag bij DUO zijn, soms bij een andere organisatie. DUO kan geen vragen beantwoorden over uw DigiD, OV-chipkaart of zorgtoeslag. Ook voor inburgeren moet u naar een andere website.

Meest gestelde vragen op dit moment

Waarom krijg ik minder aanvullende beurs?

Meestal heeft dit te maken met een hoger inkomen van uw ouders. In 2017 keken we naar hun inkomen van 2015. In 2018 kijken we naar hun inkomen van 2016. Hadden uw ouders in 2016 een hoger inkomen dan in 2015? Dan is dat waarschijnlijk de reden dat u minder aanvullende beurs krijgt.

Andere redenen kunnen zijn:

  • U bent van opleiding veranderd.
  • Er is iets gewijzigd in de situatie van uw broer of zus.
  • Uw woonsituatie is veranderd van uitwonend naar thuiswonend.
Vanaf wanneer kan ik de lerarenbeurs aanvragen?

Mijn DUO is in april 2018 gewoon beschikbaar voor het aanvragen van de lerarenbeurs. De aanvraagperiode voor de lerarenbeurs loopt van 1 april tot en met 30 juni. Lees op deze pagina meer over het aanvragen van de lerarenbeurs.

Vraag en antwoord

In onze kennisbank kunt u op de meeste vragen zelf het antwoord vinden. Geef aan welke situatie voor u geldt en kies een vraag.

Persoonlijk contact

Ter informatie

Neemt u contact op namens iemand anders? Regel dan eerst een machtiging.